ΠΙΘΑΝΉ CO. ΕΠΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΏΝ SHENZHEN

 

 ΦΕΡΤΕ ΈΝΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Κατασκευή κυματίζει ανελκυστήρα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Άριστος ανελκυστήρας, είμαστε ευτυχείς για την ποιότητα και τη λήξη της. Το βούλωμα και το σύστημα γύρου είναι πολύ καλά, δεν πρέπει να συνδέσουν το καλώδιο ένας-ένας.

—— Jason

Ο αρκετά καλός ανελκυστήρας κατασκευής, αυτό είναι ο καλύτερος ανελκυστήρας τι αγοράσαμε από την Κίνα.

—— David

Ανελκυστήρων κατασκευής της Νίκαιας αξιόπιστης και πολύ καλής λήξη, το συμπαθώ από εγώ το είδα στο ναυπηγείο μου. Η εγκατάσταση είναι απλή και εύκολη, εκτός από το χρόνο και το κόστος.

—— Ricardo

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd
Εργοστάσιο Gate Εργοστάσιο Workshop Γραμμή συνελεύσεων κλουβιών 2 Office πύλη Αίθουσα Συσκέψεων Εργοστάσιο Γραμμή συνελεύσεων κλουβιών 2

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ANKA
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Σαν επαγγελματικούς κατασκευαστή και προμηθευτή μηχανημάτων κατασκευής, κατασκευάζουμε τα αξιόπιστα προϊόντα και παρέχουμε την άριστη υπηρεσία μας στους σφαιρικούς πελάτες μας. Ήμαστε στη βιομηχανία για περίπου 25 έτη, το κύριο προϊόν μας περιλαμβάνει τον ανελκυστήρα κατασκευής/το γερανό ανελκυστήρων και πύργων, και παρέχει κυρίως το άριστο προϊόν μας στην Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, και κ.λπ., περισσότερες από 25 χώρες. Με τους εκτενείς πόρους και ποιοτικό το σύστημα ελέγχου μας, είμαστε δεσμευμένοι στην ποιότητα και έχουμε την αφιέρωση στη ικανοποίηση πελατών. 

Ο ανελκυστήρας/ο ανελκυστήρας κατασκευής ANKA να παρέχει τη χωρητικότητα φορτίων από 300kg, 500kg, 800kg, 1000kg, 1200kg, 2000kg και 2700kg, 3200kg, μέχρι 4000kg, την άμεση μηχανή που οδηγείται και η μετατροπή συχνότητας που οδηγείται μπορεί, η ταχύτητα ανύψωσης περιλαμβάνει 36 m/min, 40 m/min, 63m/min, 96 m/min. ANKA κατασκευάζουν επίσης το βιομηχανικό ανελκυστήρα/τον ανελκυστήρα και το μόνιμο ανελκυστήρα ραφιών και γραναζιών. ANKA παρέχει το προσαρμοσμένες σχέδιο και την παραγωγή για να ικανοποιήσει τη διαφορετική απαίτηση από τους πελάτες.

 

Οι ανελκυστήρες ANKA είναι εξοπλισμένοι με το βούλωμα και το σύστημα γύρου, αυτό είναι ο αποδοτικότερος γρηγορότερος τρόπος να τελειωθεί η εγκατάσταση ανελκυστήρων και να τεθεί το θόριο ο ανελκυστήρας σε λειτουργία. Η εστίαση ανελκυστήρων ANKA στην κατασκευή και την παροχή της αξιόπιστης ποιότητας και το πολύ καλό προϊόν λήξης στον πελάτη μας, και ώστε να εξασφαλιστούν οι πελάτες μας μπορούν να αποκτήσουν το μακροπρόθεσμο όφελος από τη χρησιμοποίηση των προϊόντων μας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. WANG YIMING

Τηλ.:: 86-755-83278809

Φαξ: 86-755-83278663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)