ΠΙΘΑΝΉ CO. ΕΠΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΏΝ SHENZHEN

 

 ΦΕΡΤΕ ΈΝΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Κατασκευή κυματίζει ανελκυστήρα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Άριστος ανελκυστήρας, είμαστε ευτυχείς για την ποιότητα και τη λήξη της. Το βούλωμα και το σύστημα γύρου είναι πολύ καλά, δεν πρέπει να συνδέσουν το καλώδιο ένας-ένας.

—— Jason

Ο αρκετά καλός ανελκυστήρας κατασκευής, αυτό είναι ο καλύτερος ανελκυστήρας τι αγοράσαμε από την Κίνα.

—— David

Ανελκυστήρων κατασκευής της Νίκαιας αξιόπιστης και πολύ καλής λήξη, το συμπαθώ από εγώ το είδα στο ναυπηγείο μου. Η εγκατάσταση είναι απλή και εύκολη, εκτός από το χρόνο και το κόστος.

—— Ricardo

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd
Εργοστάσιο Gate Εργοστάσιο Workshop Γραμμή συνελεύσεων κλουβιών 2 Office πύλη Αίθουσα Συσκέψεων Εργοστάσιο Γραμμή συνελεύσεων κλουβιών 2

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ANKA
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Σαν επαγγελματικούς κατασκευαστή και προμηθευτή μηχανημάτων κατασκευής, προσφέρουμε τις περισσότερες αξιόπιστα προϊόντα και άριστη υπηρεσία στους πελάτες μας. Ήμαστε στη βιομηχανία για περίπου 30 έτη. Τα προϊόντα μας εξάγονται αυτήν την περίοδο στην Αμερική, Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότια Αμερική. Με τους εκτενείς πόρους μας, τη δέσμευση για την ποιότητα και μια αφιέρωση στη ικανοποίηση πελατών, πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε τις καινοτόμες απαντήσεις για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

Ο ανελκυστήρας κατασκευής είναι το κύριο προϊόν μας. ANKA παρέχει τον υψηλό - ο ανελκυστήρας κατασκευής ποιότητας και ασφάλειας με το ενιαίο κλουβί και το δίδυμο κλουβί στους πελάτες, η ικανότητα του κλουβιού είναι από 1000kg, 1200kg, 2000kg, 2700kg, 3200kg, και με την άμεση μηχανή που οδηγούνται και τη μετατροπή συχνότητας που οδηγείται για να φθάσει στη χαμηλότερη ταχύτητα 36 m/min, τη μέση ταχύτητα 0-63m/min και τη υψηλή ταχύτητα 096m/min. Και παρέχετε επίσης τη διαφορετική διάσταση του κλουβιού για να ικανοποιήσετε την ειδική απαίτηση από τους πελάτες.

 

Προσφέρουμε μια ευρεία σειρά των γραμμών παραγωγής από τους ανελκυστήρες κατασκευής, γερανοί πύργων, συγκεκριμένες αντλίες, συγκεκριμένος τοποθετώντας βραχίονας, πλατφόρμα εργασίας δύναμης αναστολής στην εναέρια πλατφόρμα εργασίας. Epecially παράγουμε το μικρό γερανό Luffing με το adn 40m 36m μήκος φλόκων, τέτοιος μικρός luffing γερανός χρησιμοποιείται ευρέως στη συσσωρευμένη κεντρική πόλη, με το μικρό luffing γερανό μας, οι χρήστες μπορούν η εργασία κατασκευής τους στην ασφάλεια και την αποδοτικότητα. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τα ανταλλακτικά ή να σταθούμε τα μόνα συστατικά όπως το τμήμα ιστών, το σύστημα κ.λπ. μηχανισμών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. WANG YIMING

Τηλ.:: 86-755-83278809

Φαξ: 86-755-83278663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)